#juhlaviikot
15.–31.8.
2014
Open Stage (c) Simo Karisalo

Elokuu 2014

Taiteiden yö

Tutustu ohjelmaan

Open Stage

 • Taiteiden yön yllätyksellisimmät hetket koetaan Open Stagella! Kansalaistorin esiintymislavalla on nähty jo kahtena vuonna upeita esityksiä tankotanssista stand up -komiikkaan ja kuorolaulusta räppiin – mitä tänä vuonna? Tule paikalle todistamaan tulevaisuuden tähtien ensiesiintymisiä tai nappaa kitara kainaloon ja nouse lavalle itse.

  Olit sitten aloittelija tai ammattilainen, ilmoittaudu mukaan! Taiteiden yönä Open Stagella on ohjelmaa klo 17:30–23:30. Esiintymisaika on 15 minuuttia sisältäen mahdollisen roudauksen. Paikalla on lava (10 x 10 metriä), jolla on kevyt äänentoisto. Juhlaviikkojen puolesta paikalla on valo- ja ääniteknikot. Lavalla ei ole soittimia tai muuta rekvisiittaa, joten tuo omasi mukanasi. Mikäli käytät esityksessä taustamusiikkia, voit tuoda sen CD:llä. Jos käytät tai esität Teoston alaista musiikkia, toimita ilmoittautumisen yhteydessä tiedot kyseisistä kappaleista.

  Ennakkoilmoittautuminen Open Stagelle on päättynyt. Kiitos kaikille kiinnostuneille! Mikäli et tullut valituksi nyt, sinulla on yhä mahdollisuus päästä esiintymään. Ilmoittautumisia otetaan vastaan Kansalaistorilla jonotusjärjestyksessä klo 17 alkaen. Lisätietoja esiintyjien ohjeista (alla). Nähdään Kansalaistorilla Taiteiden yönä!

  Ohjeita esiintyjille (pdf)

 • KoeHelsinki, Kansalaistori

  Kansalaistori
  Alvar Aallon katu 1
  00100 Helsinki

  Saavutettavuus:
  Tapahtumapaikalla esteetön kulku. Inva-wc.

 • Vapaa pääsy.

Aika
to 21.8.

17:30 – 23:30

Paikka