Intialaisen tanssin ja musiikin taikaa!

Tule näkemään ja kokemaan intialaisen musiikin taika ja tanssien kirjo!

Ensimmäisenä yleisön vie matkalle Bhajan People, joka esittää intialisia hengellisiä ja lyyrisiä bhajaneita sekä kirtaneita. Myös yleisö voi osallistua mukaansatempaaviin kappaleisiin mm. tanssimalla!

Toisella matkaosuudella Bolly Beat Dancers johdattaa intialaisten tanssien maailmaan. Esityksen aikana pääset tutustumaan bollywood-tanssin lisäksi eteläintialaiseen kollywoodiin ja pohjoisintialaiseen kansantanssiin, bhangraan. Esityksen lopuksi myös sinä pääset kokeilemaan intialaisen tanssin askeleita!

Bhajan People on Helsingissä toimiva kirtan-piiri, johon kaikki henkisyydestä ja musiikista kiinnostuneet ovat tervetulleita. Bhajan Peoplen laulajat ja muusikot esiintyvät myös erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Bolly Beat Dancers on yksi Suomen vanhimmista ja monipuolisimmista intialaisia tansseja esittävistä tanssiryhmistä. Ryhmä on levittänyt intialaisten tanssin iloa esiintymällä lukuisissa erilaisissa kulttuuritapahtumissa, juhlissa ja tanssitapahtumissa ympäri pääkaupunkiseutua. Tunnusomaista Bolly Beat Dancersien esiintymisessä on vauhdikkuus, värikkyys ja viettelevyys, huumoria unohtamatta. Näissä ammattimaisissa esityksissä on usein sisällä tarina esikuviensa mukaan.

Bolly Beat Dancers
Aika / tid / time
18:00 - 19:30
Paikka / plats /location
Paasikivenaukio

+ Lisää omaan listaan

Sijainti kartalla