Naamioiden yö

Tervetuloa paikalle naamioituneena!

Klo 9–20 Piirustusluokka: Piirtämisen rajoilla
Piirustusluokka-taideryhmän näyttely ja piirustusperformanssi Kanneltalon galleriassa. Näyttely avoinna klo 9–20. Performanssi klo 17–19.

Klo 17–20 Valon ja varjon naamiot
Heijasta värillisillä kalvoilla naamio-kuvioita seiniin, kattoon ja lattiaan! Voit myös leikkiä omilla varjokuvillasi tilassa, jonne näin muodostuu yhteinen valotaideteos. Auditoriossa, ohjaajana kuvataideopettaja Ari Myllymäki.

Klo 17–20 Hohtavat naamiot
Tervetuloa askartelemaan pimeässä hohtavia naamioita koko perheen voimalla commedia dell’arten hengessä. Työpaja aulassa.

Klo 17–18 Commedia dell’arte
I Naufraghi Teatro (Teatteri Haaksirikkoutuneet) on kansainvälinen teatteriryhmä, joka on erikoistunut 1500-luvun Italiassa syntyneeseen teatterimuotoon, Commedia dell’arten. Näemme lyhyitä kohtauksia ja musiikkia aulassa ja Kanneltalon kahvilan stagella.

Klo 17–20 Zorron eväät!
Sankarihahmon innoittamia meksikolaishenkisiä ruokia työpajamuotoisesti Työväenopiston opetuskeittiössä, 2. krs. Opettajina Jouko Sirenius ja Riikka Kaila.

Klo 18.30 I Naughrini teatro: Sarvia ja sokeria
Koko perheelle suunnattu vauhdikas ja lempeää komiikkaa pursuava näytelmä, jossa käytetään Commedia dell’artelle ominaisia puolinaamioita sekä vahvaa fyysistä ilmaisua. Näytelmä on hassu sekoitus lempeää komiikkaa, kreikkalaista mytologiaa, klassista Commedia dell’Artea sekä vanhaa mytologiaa. Ohjaus, naamiot, musiikki: Antonio Fava, esiintyjät: Jorn Laponder (Hollanti), Olivier Leclair (Kanada), Tiia-Mari Mäkinen (Suomi) ja Nicholas O’Regan (Australia). Esityksen kesto on 60 minuuttia, ei väliaikaa.

Klo 19.30 Sarvia ja sokeria -kyselytunti
Lyhyt työpaja esityksen jälkeen: naamioihin ja rekvisiittaan ja hahmoihin tutustumista.

Klo 17–20 Vinkkauskioski
Uskallatko tarttua kirjaan? Naamioidut supersankarit ynnä muut naamioidut tyypit pitävät kirja- ja sarjakuvavinkkauskioskia.

Kaikkiin päivän tapahtumiin on vapaa pääsy. Nouda vapaalippusi Sarvia ja sokeria -esitykseen 18.8. alkaen Kanneltalon lipunmyynnistä.

Naamioiden yö
Aika / tid / time
17:00 - 20:00
Paikka / plats /location
Kanneltalo, Klaneettitie 5

+ Lisää omaan listaan

Sijainti kartalla