Helsinki Night Market

Taiteiden yönä Kalasatamaan kantautuu tuulahdus Aasiaa, kun Teurastamon pihan palsamipuiden katveeseen ilmestyy illan hämärtyessä karnevaalihenkiset yömarkkinat. Helsinki Night Market ottaa mallia idän legendaarisilta markkinoilta lisäten soppaan aimo annoksen Helsinkiä.

Teurastamon uniikki miljöö kokoaa yhteen viimevuotiseen tapaan lukuisia taide-esityksiä ja performansseja, ledivannetanssijoista aikuisten pomppulinnoihin ja loistavaa iskelmää soittavasta Samat Nimet -orkesterista sirkuskulkueeseen. Alueella nähdään jonglöörejä, näyttävät tulishowt, tanssiesityksiä ja erilaista lastenohjelmaa.

Nurmikon laitaan ja biitsin kupeeseen nousee telttoja, joista löytyy herkullista ruokaa, käsityöaarteita, designlöytöjä sekä kaikenmoista taidetta ja musiikkia. Tulevaisuuttaan voi tiedustella ennustajalta ja katuruokia voi maistella vaikkapa autenttisten thaimaalaisten nuudelikärryjen kyydistä. Lyhtyvalaistulla pihalla voi törmätä myös kukkakauppiaaseen, sirkustaiteilijaan tai saippuakuplataiteilijoihin. Lisäksi pihaa ympäröivistä putiikeista löytyy mm. villiyrttikukkakimppujen sidontaa ja ruokamaistiaisia.

Tapahtuma jatkuu myös perjantaina!

Night-Market-2013_iso
Aika / tid / time
16:00 - 23:00
Paikka / plats /location
Työpajankatu 2

+ Lisää omaan listaan

Sijainti kartalla