Suomifilmi Sing Along

Kansallinen audiovisuaalinen instituutti tarjoaa illan täynnä laulua ja suuria tunteita!

Elokuvateatteri Orionin kaikkien aikojen ensimmäisessä Suomifilmi sing alongissa valkokankaan täyttävät suomalaisen elokuvan parhaimmat ja rakkaimmat musiikkikohtaukset, ja yleisö pääsee laulamaan mukana. Sanoja ei tarvitse osata ulkoa, sillä kankaalla juoksee tekstitys. Mukana lauluja mm. elokuvista Vaimoke, Katariina ja Munkkiniemen kreivi, Asfalttilampaat ja Komisario Palmun erehdys.

Esilaulajana toimii KAVIn tutkija, Sodankylän elokuvajuhlien legendaarinen laulattaja Jari Sedergren.

Näytökset klo 21.50 ja 22.15. Kesto noin 45 min. S.

Vapaa pääsy, liput tulevat jakoon Orionin lippukassalla ti 19.8. klo 16.30. Lippuja on jaossa niin pitkään kuin paikkoja riittää, max 4 lippua / henkilö. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten jos noudat lipun, käytäthän sen tai annat kaverille. Lipun hankkineita pyydämme saapumaan Orioniin Taiteiden yönä 10 minuuttia ennen valitsemansa näytöksen alkua.

Pyörätuolilla liikkuville on tarjolla siirrettävä luiska, joka johtaa rappukäytävän kautta salin parvelle. Luiskaa käyttäviä pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä etukäteen vahtimestareihin sähköpostitse (orion@kavi.fi) tai puhelimitse (p. 09-615 40 201, elokuvateatterin aukioloaikoina). Elokuvateatterin wc-tiloihin ei valitettavasti pääse pyörätuolilla.

Lisätietoja: kavi.fi

Suomifilmi Sing Along
Aika / tid / time
21:15 - 23:00
Paikka / plats /location
Elokuvateatteri Orion, Eerikinkatu 15

+ Lisää omaan listaan

Sijainti kartalla